Despre noi

Yrad Tsukuba-CitySuntem o firma importatoare de anvelope second hand vara si iarna pentru autoturisme,autoutilitare,camioane,remorci.etcVa oferim anvelope second hand de cea mai buna calitate la un pret competitiv.Ne-am infiintat ca firma in 2006,avem sediul central in Targoviste ,str.Mihai Bravu nr 9.Incercam sa va oferim un raport calitate pret excelent la toate tipurile de anvelope second.Vindem cu amanuntul cat si en-gros atit la persoane fizice cat si la persoane juridice.Capacitate de anvelope imensa-stoc peste 10000 repere.

Yrad Tsukuba-CityOrice ai cauta, avem. Si cel mai probabil, avem pe stoc. Anvelope second-hand import Germania Vanzari en-detail si en-gros anvelope de vara second hand : Anvelope second hand de iarna si vara, jante aliaj, roti, Anvelope second hand de vara, Anvelope second. Cauti anvelope second hand de vară? Cauti anvelope second hand de iarna? Ai ajuns unde trebuie! Anvelopele de vara sunt mai tari pentru a evita uzarea lor prematura la temperaturi ridicate.Anvelope Auto Second Hand Iarna Detinem cel mai mare Depozit de Anvelope.

Depozit de anvelope second hand

Depozitul nostru este localizat la iesirea din Ploiesti spre Buzau.
Depozitul nostru de anvelope - importator si distribuitor de anvelope iarna, vara si all season, jante aliaj si tabla sau otel, ofera si servicii de montare si echilibrare roti.
doubling picVindem anvelope second hand de iarna sau vara toate dimensiunile, cu un grad de uzura foarte mic, atent selectionate si fara defecte, importate din Germania. Permanent exista oferte cauciucuri, promotii anvelope la preturi mici, cauciucuri vara, cauciucuri iarna, discount, asociate cu servicii prompte de montari si echilibrari roti.Putem aduce la comanda anvelope second hand pentru orice tip de autoturisme, autoutilitare, camioane,etc